Cursos d'arts escèniques per a adults a Premià de Mar

FRANJA “ADULTS”

TEATRE DE TEXT ADULTS

Dilluns de 20h a  21:30h 

A partir de 18 anys 

30€ al mes 

En aquest curs liderat per Xavi Duran es treballarà una obra de teatre de text i s’aniran desenvolupant diverses eines d’assaig, interpretació i memòria per poder representar l’espectacle davant de públic. 

En els grups d’adults existeix certa preocupació per l’experiència prèvia o el nivell. A LA CAIXA DELS TRONS ARTS ESCENIQUES S.L ens agrada molt tenir grups amb diferents perfils per tal que l’alumnat es pugui enriquir mútuament. Per tant, si és la primera vegada que et tires a la piscina no has de patir: som molt curosos i procurem que tothom estigui al lloc adeqüat en el moment adeqüat.

TEATRE MUSICAL ADULTS

Dimarts de 19:30h a 21h 

A partir de 18 anys 

40€ al mes 

En aquest curs liderat per Aina Tro i Xavi Duran es treballarà una obra de teatre musical i s’aniran desenvolupant diverses tècniques d’assaig, interpretació, coreografies i moviment, veu cantada, etc. per poder representar l’espectacle davant de públic. 

El teatre musical d’adults és una eina molt útil per estimular les habilitats artístiques, desconnectar i passar una estona distesa amb la resta del grup. 

DANSA INICIACIÓ: BASE TÈCNICA, JAZZ, CONTEMPORANI I MODERN amb Maria Baena

Dijous de 19:30h a 20:30h 

A partir de 16 anys 

30€ al mes

En aquesta formació liderada per la Maria Baena es treballaran diferents estils de dansa, passant però sempre per l’eix del curs: la base tèncica. La pràctica d’exercicis i combinacions de tècnica permetran a l’alumnat agafar confiança en les seves habilitats i capacitats. Poc a poc i segons el ritme del grup, el professorat passarà per diferents estils com per exemple el clàssic, el jazz o el contemporani

És important destacar que la base tècnica sempre estarà present a les sessions, ja que és un curs enfocat a l’alumnat adult que vulgui iniciar-se en la dansa d’una manera guiada i tranquil·la.

 

CANT EN GRUP

 

Dimecres de 19:30h a 20:30h 

35€ al mes 

 

T'agradaria aprendre a cantar? Ja saps cantar una mica? No has cantat mai? Cantes molt a la dutxa? A l'escola creem aquest grup per involcurar a tot tipus de perfils i edats. Es tracta d'una activitat per compartir la passió pel cant i la música. Cantarem temes en grup, harmonitzarem i gaudirem d'una estona de desconnexió. Qualitat, aprenentatge i diversió junts!

Inscriu-t'hi ara i descobreix el teu potencial artístic!