Escola de teatre musical a Premià de Mar

L’ESPAI

Les nostres instal·lacions volen ser, a més d’una escola amb diverses aules, un espai de trobada, d’assaig i de creació. 

Tenim 3 aules: la Lliure, la Tívoli i la Nacional. A més, també comptem amb un espai de representació amb un escenari, que està situat al mig de les tres aules i de la recepció de l’escola. 

Hi ha un espai de trobada amb taules, cadires i sofà on les famílies i alumnes poden estar durant el seu temps lliure entre classe i classe. És un espai on es pot berenar, fer deures, estudiar guions, etc. 

Hi ha dues petites sales per canviar-se de roba o vestuari quan és necessari. 

LA NOSTRA MANERA D’ENSENYAR I TREBALLAR

A l’equip directiu i docent de LA CAIXA DELS TRONS ARTS ESCENIQUES S.L treballem sota una mateixa manera de fer, malgrat cada professor/a té la seva àrea d’especialitat

Ens agrada el rigor i la disciplina, i així ho transmetem a l’alumnat. A la majoria de cursos i formacions existeix material de guió que serveix d’eix de tot el curs. Cada alumne és responsable del seu material i de l’aprenentatge d’aquest. A la vegada, som un equip de professionals amb molta sensibilitat i empatia enfront la relació amb totes les persones que vénen a formar-se i créixer a l’escola. És per aquest motiu que cuidem la relació amb els grups i donem sempre espai a tots els membres per poder comunciar-se amb tot l’equip dins un entorn segur i de confiança. 

Ens agrada dir que “no som una fàbrica d’artistes”. Moltes de les nostres alumnes participen a càstings, diverses produccions, etc. i n’estem molt i molt orgullosos, de fet, els preparem i assessorem si així ho desitgen. Ens agrada que, sobretot els més joves, siguin lliures de provar i triar però lluny de qualsevol pressió que pugui suposar trepitjar el món professional. 

És important ressaltar que les formacions a LA CAIXA DELS TRONS ARTS ESCENIQUES S.L no estan pensades específicament per a perfils que es vulguin dedicar professionalment al sector teatral. Estan pensades per a persones que tenen inquietuds artístiques i que, d’alguna manera, troben el seu lloc de desconnexió, creixement personal i entorn de confiança en les arts escèniques.

Exigència, motivació, confiança i creixement

Més que una escola.

Demana més informació sobre els nostres cursos

CONTACTA