Cursos d'arts escèniques per a nens a Premià de Mar

FRANJA “JUNIOR”

VULL SER CANTANT

Dilluns de 17:30h a 18:15h 

De 8 a 12 anys 

30€ al mes 

En aquest curs adaptem el format de les sessions de repertori de cançons a l’alumnat més menut. Una activitat perfecta per a totes aquelles nenes i nens que no paren mai de cantar i que mostren interès per seguir avançant. A les classes de “vull ser cantant” cada alumne sortirà a cantar sol/a un trosset d’una cançó que anirà treballant cada setmana. La professora donarà indicacions, correccions i nous reptes per anar avançant. A més, també aprendrem a estar davant del “públic”, que serà la resta d’alumnes de la classe. Com col·locar-nos, com gestionar els nervis, etc. Cada alumne tindrà una estona individual dedicada per la professora. I la resta d’alumnes aprendran i participaran de l’evolució dels seus companys i companyes. 

En cada sessió tindrem un escalfament vocal i alguns exercicis per treballar la tècnica.

YOU ROCK BEGINNERS

Dimarts de 17:30h a 18:30h 

A partir de 8 anys 

35€ al mes 

En aquest curs adaptem el format “You Rock Advanced” per a tot l’alumnat que es vulgui tirar a la piscina amb el teatre musical en anglès però encara no tingui prou fluïdesa a l’hora de parlar o entendre la llengua. 

You Rock és una sessió molt especialitzada, purament pràctica (no fem gramàtica), en la que s’assaja un espectacle de teatre musical íntegrament en anglès. A les sessions, el professorat només parla anglès. Es fomenta l’expressió oral d’aquesta llengua a través d’una gran motivació: ballar, cantar i fer teatre

Aquesta primera edició del You Rock Beginners està liderada per la Marta Costa, amb nivell d’anglès, grau d’educació i àmplia experiència en les produccions d’arts escèniques i tècnica vocal. Ella s’encarregarà de conduir les sessions, que seguiran l’estructura del You Rock Advanced, liderat per la Cristina Palomar, però simplement s’adaptaran més al ritme i necessitats del grup.

TEATRE MUSICAL - HURACANS

Dimecres de 17:30h a 19h 

De 6 a 9 anys (1r a 4t de primària)

40€ al mes 

Les sessions de teatre musical dels més petits consisteixen en una classe que inclou moviment, cançons i escenes amb diversos professors i professores. Solem treballar les 3 disciplines a cada sessió per tal que sigui divertida per a tothom. Treballem entorn un espectacle anual i tenim un guió. Alguns alumnes encara no poden llegir fluïdament a segons quines edats, i és per això que el professorat s’encarrega de gravar el text en àudio i poder fer que tothom se senti còmode. 

A LA CAIXA DELS TRONS ARTS ESCENIQUES S.L adaptem els guions a cada grup que tenim, de manera que tothom té el seu petit paper i moment de protagonisme. Pretenem que tot el grup treballi unit en una mateixa direcció i s’ho passin molt bé junts. 

TEATRE MUSICAL - LLAMPS

Dijous de 17:30h a 19h 

De 10 a 13 anys

45€ al mes 

En aquest grup treballem un espectacle de teatre musical durant tot el curs que ens serveix d’eix d’aprenentatge de les diferents disciplines: cant, coreografies i text. Es pretén que els alumnes desenvolupin les seves habilitats comunicatives i capacitats artístiques. Durant les sessions, a més d’assajar l’obra de teatre musical, fem exercicis teatrals, dinàmiques de cohesió de grup, tècniques d’improvisació, escalfaments vocals i físics, etc. per tal d’enriquir el procés artístic. 

Algunes de les habilitats i eines que tenim en compte són: Autonomia a l’escenari, cohesió i bon funcionament de grup, interpretació del text de l’espectacle, interpretació de cançons, cant coral, coordinació del cos i el moviment en escena, projecció de la veu, pèrdua de la vergonya, adquisició d’eines comunicatives aplicables a d’altres àmbits que no són només les arts escèniques, etc.

DANSA JUNIOR: BASE TÈCNICA, JAZZ, CONTEMPORANI I MODERN amb Maria Baena

Dimecres 19:15h a 20:15h 

A partir de 9 anys 

30€ al mes 

La formació de dansa té una estructura molt concreta per tal de ser diversa i enriquidora per a tot l’alumnat: es tracta d’un RECORREGUT DE DANSA. El primer trimestre es fa base tècnica, clàssic i jazz. El segon trimestre es fa contemporani. I el tercer estil comercial. D’aquesta manera el grup pot aprendre vàries disciplines i re-descobrir constantment les seves possibilitats. 

Inscriu-los ara i deixa'ls brillar a l'escenari!