Cursos d'arts escèniques per a joves a Premià de Mar

FRANJA “JOVES”

TEATRE DE TEXT

Dilluns de 18:30h a 19:45h 

A partir de 14 anys 

35€ al mes 

A les sessions de teatre de text, novetat d’enguany que liderarà Xavi Duran, l’alumnat treballarà diverses escenes i textos teatrals per tal de desenvolupar les seves habilitats interpretatives. Lluny de ser un curs de teatre regular on es fan exercicis teatrals i d’altres dinàmiques, a l’escola el plantegem des del treball sobre text directament i està adreçat a aquells joves realment interessats en treballar material d’obres de teatre.

YOU ROCK ADVANCED

Dimarts de 17:30h a 19h 

Accés segons nivell 

50€ al mes 

You Rock és una proposta liderada per la Cristina Palomar, que és americana i té una àmplia formació en arts escèniques i teatre musical. En aquesta formació es treballa un espectacle de teatre musical íntegrament en anglès. Durant les sessions no es parla cap altra llengua que no sigui l’anglès. Es pretén que el grup treballi a un ritme que considerem alt les 4 disciplines: la llengua anglesa, el text, el cant i la coreografia. A més de l’espectacle, en diverses sessions també es faran exercicis, jocs i dinàmiques que ens ajudaran a trencar el gel, perdre la vergonya i tirar-nos a la piscina.

Abans d’inscriure’s en aquest grup recomanem consultar amb l’escola. D’aquesta manera podrem conèixer l’alumne/a i valorar si podrà estar al grup amb seguretat i confiança.

DANSA FORMACIÓ PRE-PROFESSIONAL: BASE TÈCNICA, CLÀSSIC, LYRICAL JAZZ, MUSICAL THEATRE JAZZ

Amb Maria Baena

Dijous 17:45h a 19h 

A partir de 12 anys i segons nivell 

30€ al mes 

La formació de dansa té una estructura molt concreta per tal de ser diversa i enriquidora per a tot l’alumnat: es tracta d’un RECORREGUT DE DANSA. El primer trimestre es fa base tècnica, clàssic i jazz. El segon trimestre es fa contemporani. I el tercer estil comercial. D’aquesta manera el grup pot aprendre vàries disciplines i re-descobrir constantment les seves possibilitats. 

En aquest grup de joves el ritme serà considerat “alt” i és per aquest motiu que recomanem consultar amb l’escola i la professora. 

FORMACIÓ PRE-PROFESSIONAL: CANT I INTERPRETACIÓ DE CANÇONS

 

Dijous de 19:15 a 20:30h

A partir de 12 anys 

35€ al mes 

 

Es tracta d’un espai de cant que ha anat creixent a l’escola durant aquests últims anys i que està liderat per l’Aina Tro. En aquesta formació, l’alumnat treballa cançons individuals (i a vegades algún duet) i les presenta davant de la resta de companys i companyes. El professorat i el propi alumnat són els encarregats de comentar les observacions i guiar a cada artista en el seu procés i creixement particular. 

Es treballa: la tècnica vocal, la interpretació de cançons, el control del cos, l’expressivitat de la veu cantada, el control i la presència escènica i la creació de números musicals

És un espai molt recomanable i flexible per a totes aquelles persones interessades en les arts escèniques que volen aprofundir en la part de cant, plantejar-se nous reptes personals i perdre la por escènica i la vergonya. A repertori de cançons la majoria de l’alumnat defineix el seu estil artístic i musical gràcies al tastet de diversos estils que el professorat anima a fer. 

També és un espai ideal per a tothom qui vulgui començar a produir/gravar els seus propis covers i vulgui practicar i millorar abans la seva manera de cantar. 

Per a tot aquell alumnat interessat en presentar-se a càstings o diverses produccions, aquesta formació pot resultar molt útil, ja que s’amplia moltíssim el repertori de cançons que coneixen i que poden cantar de manera efectiva. 

WORKSHOPS AVANÇATS

TRONS 1r torn: dissabtes de 10h a 12h

TRONS 2n torn: dissabtes de 12h a 14h

A partir de 12 anys

55€ al mes 

Possibilitat de fer els 2 grups per 75€ al mes

El workshop avançat és la formació més antiga i coneguda del projecte de LA CAIXA DELS TRONS ARTS ESCENIQUES S.L. Quan l’alumnat comença a créixer i passa a ser “jove” és el moment d’endinsar-se al workshop del dissabte. 

Es tracta del muntatge d’un espectacle de teatre musical en grup. Hi ha un professor/a especialitzat per a cada disciplina i, cada dissabte, se’n sol treballar una en especial.

Promovem que l’alumnat adquireixi les següents habilitats i eines en tots els grups de teatre musical de l’escola, i especialment als workshops: 

 • Autonomia a l’escenari 
 • Cohesió i bon funcionament de grup 
 • Interpretació de text teatral
 • Interpretació de cançons 
 • Cant coral 
 • Coordinació del cos i el moviment en escena 
 • Base tècnica de dansa 
 • Execució òptima de les coreografies
 • Pèrdua de la vergonya 
 • Projecció de la veu 
 • Eines de comunicació aplicables a d’altres àmbits fora de les arts escèniques 
 • Eines per saber assajar correctament a casa i a classe 
  Vocalització i dicció 
 • Experiència de dur a terme la mostra de l’espectacle en un teatre

CLAQUÉ

Dimecres de 18h a 19:30h 

60€ al mes 

 

Descobreix la teva passió pe CLAQUÉ.

Inscriu-te ara i comença el teu viatge a les arts escèniques!